HERMES PRESENTS

❄ LESVRIJE WEEK ❄

LES DEUX
ALPES

Ruil je boeken in voor ski’s en trotseer de Franse Alpen samen met Hermes Diepenbeek.

Glijd over de uitgestrekte pistes, race naar beneden op de langste gletsjerpiste van Europa en ga helemaal los tijdens de après-ski. Of je nu net begint of al een piste-pro bent, er is iets voor iedereen, inclusief waanzinnige freestylefaciliteiten voor de waaghalzen onder ons. Bereid je voor op legendarische avonturen en hilarische herinneringen in het betoverende bergdecor van Les Deux Alpes. Trek je skischoenen aan, pak je stokken, en kom samen met ons de berg af stuiteren!

❄️ Hermes, van Diepenbeek naar diepsneeuw ❄️

 

Les Deux Alpes, een van de grootste skigebieden in Frankrijk, is thuisbasis van de hoogste skiable gletsjer van het land, wat zomerskiën mogelijk maakt. Het gebied biedt een scala aan pistes voor alle niveaus, met een afdaling die een hoogteverschil van meer dan 2.000 meter overbrugt, voor een adrenaline-verhogende ervaring. Het stadje heeft een verscheidenheid aan winkels, restaurants en entertainmentopties, ideaal voor ontspanning na een dag op de pistes.

De residenties

Praktische Informatie

Hieronder vind je een kort overzicht van alle praktische informatie. Op de boekingsite kan je het volledige overzicht vinden!