Over ons

Over ons

Hermes Diepenbeek

Hermes Diepenbeek is de officiële studentenvereniging verbonden aan de Faculteit bedrijfseconomische wetenschappen (BEW) van de UHasselt, Campus Diepenbeek. Deze faculteit omvat de richtingen Handelswetenschappen, Toegepaste Economische Wetenschappen, Handelsingenieur en Handelsingenieur in de Beleidsinformatica. Daarenboven is Hermes met zijn 1900 leden de grootste vereniging van Limburg!

Schild van Hermes

Sinds jaar en dag werkt Hermes onder het motto “Satisfies the taste of life”, een extra en onmisbare toevoeging aan het rijke Diepenbeekse studentenleven. We zijn er om jouw studententijd onvergetelijk te maken en helpen jouw bovendien ook bouwen aan jouw toekomst. Student zijn is immers veel meer dan enkel studeren!

Steun van de faculteit

Hermes is opgestart, groeide en leeft binnen de faculteit Bedrijfseconomische Wetenschappen van de Universiteit Hasselt. Als grootste studentenvereniging van onze universiteit hebben en houden wij hoge verwachtingen over de kwaliteit van wat Hermes aan haar bijna 2000 leden en onze studenten biedt. Hermes “Satisfies the taste of life” en giet zo een frisse en levendige saus over de universitaire gemeenschap in Diepenbeek. De faculteit geeft daarbij het volle vertrouwen aan Hermes als een belangrijke schakel in het rijke studentenleven.  

Piet Pauwels, decaan Faculteit Bedrijfseconomische Wetenschappen, UHasselt.