Events & Media

Dux Festi

De Dux Festi staat in voor de organisatie van het TD’s en is mede verantwoordelijk voor het invullen en het goed laten verlopen van de lustrum gerelateerde activiteiten. Zijn/haar hoofdverantwoordelijkheid is: het boeken van DJ’s, licht & geluid, leveranciers etc

Thematae Noctis

Onze TN’s verzorgen telkens de aankleding van de zaal wanneer er een TD plaatsvindt.

Cultuur & Ontspanning

C&O verzinnen allerhande leuke activiteiten, meestal voor op interne activiteiten zoals schachtenweekend, praesidiumweekend, maar ook tijdens de verkiezingen of het Lustrum.

Sport

Team Sport organiseert alle sportieve activiteiten. De jaarlijkse Hermes voetbalcompetitie, padel-toernooien, WK-fakbar en misschien wel een Diepenbeekse versie van de 24-uren loop in de toekomst!

Media

Team Media spreekt voor zich. Zij verzorgen al onze mediakanalen; Instagram, Facebook, Linkedin, E-mailing en TikTok. Ze maken banners, digitale ontwerpen, boeken de foto- en videografen, verzorgen de feed leggen de beste herinneringen vast op beeld.

Scriptor

De taak van de Scriptor bestaat erin om alle tekstjes voor op sociale media, TD’s, websites etc samen te stellen. Sinds kort publiceert de scriptor ook een verenigingsblad.